Vinterkajakk

Vinterkajakk

Vinterens krystallklare vann

Ja, du hørte riktig – kajakk om vinteren! Eller, det er i alle fall det vi bruker å kalle det mellom oktober og mars, selv om det noen dager i denne perioden kan være varmere enn om sommeren.

Dette er en perfekt tur for uerfarne kajakkpadlere eller deg som ønsker en fin og litt annerledes introduksjon til Jugendstilbyen Ålesund.

Golfstrømmen vil gi oss gode temperaturer i vannet. På denne tiden er vannet svært klart, noe som vil gi oss muligheten til å se både fisk og sjøstjerner. Denne vinterkajakkturen er uten tvil en av de mest eventyrlige måtene å utforske Ålesund på denne tiden av året!

Hvordan fungerer det?

Hold deg varm med riktig bekledning og utstyr

Vi møtes på aktivitetssenteret i Notenesgata 3 i Ålesund, som er et perfekt utgangspunkt for kajakkturer. Her blir du utstyrt med alt nødvendig utstyr som tørrdrakt, spruttrekk, neoprenhansker og støvler. Etter dette har vi en sikkerhetsgjennomgang før det er på tide å legge av gårde.

Alle guidene våre er kajakkguider og har mye lokalkunnskap – noe som gjør at du kan være trygg på at du vil få en fin dag på sjøen. Vi bruker de stabile tandem-kajakkene våre på disse turene, noe som sikrer en fin opplevelse på alle nivåer.

Høres det kaldt ut å padle kajakk om vinteren? Når du har fått på deg tørrdrakt og kommer ned i kajakken er det faktisk ganske varmt. Hele underkroppen vil være varm nede i kajakken og overkroppen vil for det meste være i bevegelse.

Utleie av havkajakk

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til det neste padleeventyret ditt! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Enkle havkajakker
  • Doble havkajakker
  • Padleårer, vest og spruttrekk
  • Telt
  • Annet turutstyr

Våttkort er påkrevd for leie av enkeltkajakk. Skal du padle alene krever vi grunnkurs. For å leie en dobbelkajakk trenger du ikke kurs, men må ha tidligere erfaring.

Utleieportal