Frikjøringskurs

Frikjøringskurs

Utvikle frikjøringsteknikken til et nytt nivå

På et frikjøringskurs hos Uteguiden lærer du kjøreteknikk slik at du kan kjøre mer kontrollert og avslappet enn tidligere. For at du også skal bli sikrere i terrenget, vil vi løpende inkludere skredkunnskap gjennom hele kurset. Vi trener med sender/mottaker, søkestang og spade, slik at du raskt og effektivt kan finne skikompisen din dersom ulykken skulle være ute.

Vi bruker skianlegget på Strandafjellet eller Hemsedal som base for kurset og legger inn alle elementene i kurset her.

2,5 dagers frikjøringskurs

Lær deg teknikkene for å lykkes i løssnøen

Dette er et kurs for deg som vil bli en bedre frikjører og har en del erfaring fra før. Instruktørene våre har solid kunnskap innen frikjøring og gir deg tips til å lykkes. Strandafjellet har de siste årene blitt omtalt som Nord-Europas beste skianlegg for frikjøring – finnes det en bedre plass å utvikle frikjøringsteknikken på enn her?

Vi bruker skianlegget på Strandafjellet eller Hemsedal som base for kursene og legger inn alle elementene i kurset her. Målsettingen er at vi skal veilede alle deltagere gjennom helgen, slik at alle får egne mål å jobbe videre med etter avsluttet kurs. Vi anbefaler dette kurset for deg som vil bli en bedre skikjører utenfor løypene, uansett om det er på topptur eller i skianlegg.

Vi har også satt opp noen datoer for dette kurset som «Women only», sjekk kurskalenderen under.

3 dagers frikjøringskurs

For deg som vil utvikles til å bli en bedre frikjører.

Dette er et kurs for deg som har testet ut vårt grunnkurs og vil ta neste steg i din skikjøring.

Utleie av utstyr

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til ditt neste eventyr! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Alt av toppturutstyr
  • Skredutstyr
  • Langrennsski og sko
  • Havkajakker
  • Sykler
  • og annet turutstyr
Utleieportal