Juving i Valldal

Juving kan bli selve juvelen blant sommerminnene dine

Juving handler om å bevege seg trygt gjennom et juv – også kjent som en canyon, et gjel eller ei kløft hvor det renner ei elv i bunnen. Med riktig utstyr og vår gode veiledning kan du komme tettere på den ville og vakre vestlandsnaturen enn du noensinne har vært tidligere!
Våre erfarne guider sørger selvsagt for at juvingen skjer på en familievennlig og forsvarlig måte – og lover å gi dere alle en opplevelse for livet!

Vi har etablert ei helt unik løype til juving i elva Valldøla. Her tilbyr vi en fantastisk reise gjennom juvet – krydret med hopping ned i selve juvet, taubalansering, en rekke klyvepassasjer, en egen zip-line og flere etapper med svømming i det kalde og friske vannet.

Juvingen vår foregår like ved naturattraksjonen Gudbrandsjuvet – og det verdenskjente hotellet Juvet Landskapshotell – ca. 15 km fra Valldal sentrum i retning Trollstigen. Vi holder oss i et parti av elva der vannet renner rolig gjennom eventyrlige formasjoner i fjellet. Vi starter lengst oppe i juvet og beveger oss trygt nedover – med ulike spennende oppgaver og utfordringer underveis.

Vår erfaring er at juving ofte fører til stor jubel – i alle aldersgrupper!

Booking

Sikre deg en fantastisk tur

Vi anbefaler å booke juving på nettsiden senest dagen i forveien.

Fra slutten av juli har vi turer hver dag. Juve-sesongen varer starter normalt sett i slutten av juli. Tidligere på sesongen er det for stor vannføring i juvet for at det er forsvarlig å ha aktivitet der. Men sjekk ut Rafting som er tilgjengelig fra mai og utover.