Rafting i Valldal

Action for alle

En frisk og actionfylt naturopplevelse i vakre omgivelser. Rafting i Valldal passer de aller fleste, enten du er nybegynner eller har prøvd rafting før, eller er ei familie eller eit utdrikingslag. Vi tilbyr to turer, familie rafting og rafting normal tur.

Elven Valldøla er perfekt for rafting med morsomme stryk fordelt utover den 11km lange strekningenvi har vores raftingturer.  Du får føle spenning, svømme et stryk og ikke minst servert en liten lokal delikatesse. Graderingen av strekningen vi rafter er 2 til 3. Dette betyr at det er tøffe og spennende stryk, men også rolige partier der du får muligheten til å nyte de spektakulære omgivelsene vi rafter gjennom. Alt etter hvilken raftingtur du velger å bli med på får du action og spenning til ditt nivå.

Booking

Sikre deg en fantastisk tur

Vi anbefaler å booke rafting på nettsiden senest dagen i forveien.

Fra midten av mai har vi turer hver dag.
Normaltur er hver dag kl. 11.00, og i tillegg i helger og i hele juli også kl. 15.30. Familietur er hver tirsdag, onsdag og søndag kl. 12.00.

Rafting sesongen varer ut juli. Etter dette er normalt elven for liten til å gjennomføre rafting, da tilbyr vi juving i stedet. Sjekk det ut HER