Rafting i Valldal

En elv av opplevelser

Rafting er for alle – og gir deg en frisk og actionfylt naturopplevelse i eventyrlige omgivelser. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller har prøvd rafting før – om dere er en familie eller et utdrikkingslag: vi garanterer uansett en svært minnerik dag i hjertet av Sunnmøre!

Elva Valldøla er perfekt for rafting – med flere morsomme elvestryk langs den 11 km lange strekningen hvor vi arrangerer våre raftingturer. Her får du føle på spenning og prøve å svømme selv i et av elvestrykene. Du får også servert en liten, lokal delikatesse underveis på turen.

Graderingen av strekningen vi rafter er fra 2 til 3. Det innebærer tøffe og spennende stryk, men også rolige partier hvor du får muligheten til å nyte den utrolige naturen vi rafter gjennom. Uavhengig av hvilken raftingtur du velger får du action og spenning tilpasset ditt nivå.

Booking

Her kan du sikre deg en fantastisk tur!

Vi anbefaler å booke rafting på nettsiden senest dagen i forveien.

Fra midten av mai har vi turer hver dag. Raftingsesongen varer ut juli. Etter dette er elven normalt for liten til å gjennomføre rafting. Da tilbyr vi juving i stedet. Sjekk det ut HER