Rafting

Rafting i Valldal

Action for alle

Bli med på rafting og få en frisk og actionfylt naturopplevelse i vakre omgivelser. Rafting i Valldal passer de aller fleste, enten du er nybegynner eller har prøvd rafting før.

Elven Valldøla er godt egnet for rafting, med morsomme stryk fordelt utover den 11 km lange strekningen vi rafter. Du vil føle spenning, svømme i et stryk og ikke minst få servert en liten lokal delikatesse.

På tur

Sikkerhet og moro

Du møter opp ved Uteguidens lokaler i Valldal sentrum, hvor du vil møte andre gjester og våre hyggelige guider. Her får du nødvendig informasjon og utstyr. Vi organiserer transport for alle til startpunktet der turlederen gir en grundig sikkerhetsgjennomgang før deltagerne blir fordelt i flåtene med hver sin guide og går gjennom litt padleteknikk.

Vi sørger for trening i trygge omgivelser før vi starter friskt med morsomme stryk og valser den første delen. Når elven blir litt roligere, tar vi første stopp på raftingturen. Her får alle anledning til å prøve å svømme gjennom et kontrollert stryk i elven.

Det er en spennende og lærerik opplevelse å kjenne kreftene fra elven mens du flyter nedover bølgene. Turen går så videre nedover Valldøla gjennom vakker og spektakulær natur med høye fjell, elvestryk og jordbæråkrene som Valldal er kjent for.

Litt over halvveis i turen tar vi en pause langs elvebredden. Vi tenner bål, koker vann og alle får servert hjemmelaget svele med lokale Valldal-jordbær og rømme. Etter litt energipåfyll tar vi fatt på den siste og mest interessante delen av elven. Farten øker og vi får flere og lengre stryk å rafte gjennom. Etter ca. 11 km med vakker natur, opplevelser og spenning, avslutter vi turen når vi kommer ut i den vakre Norddalsfjorden ved Valldal sentrum. Der vi tar flåtene i land og går tilbake til lokalene for å skifte klær.

BOOKING

Sikre deg en fantastisk tur her

Rafting må bookes her på nettsiden senest dagen i forveien.

Vi må ha minst 6 påmeldte for å arrangere tur. Du kan booke tur selv om dere er færre enn 6 personer, men turen blir ikke bekreftet før det er 6 eller flere deltakere påmeldt. Dette vil bli informert om på e-post så snart minimumsantallet er nådd.