Landevei og elsykkel

Opplev Sunnmøre og Romsdal fra sykkelsetet

Elsykkel er en fantastisk måte å oppleve by og natur på. Her rekker du over lange distanser på en miljøvennlig måte uten å slite deg ut i oppoverbakkene! Flere faste dagsturer med Ålesund, Hellesylt, Valldal og Åndalsnes som utgangspunkt.

Har du erfaring fra landeveissykling har vi satt sammen et ukeprogram, der vi er innom de råeste strekningene man kan sykle på Vestlandet. Sjekk turene våre lenger ned!

Ønsker du å leie sykkel, tilbyr vi det i Ålesund, Valldal eller Stranda.

Turer på elsykkel

Med eller uten guide

Ålesund
Guidet rundtur i Ålesund sentrum med tur opp til utsiktspunktet Aksla, eller en kombi-tur der vi sykler fra sentrum til starten av gåturen mot Sukkertoppen. Der parkerer vi syklene og går opp til den 314 meter høye fjelltoppen med panoramautsikt mot bysentrum og Sunnmørsalpene. Skal du besøke akvariet på Atlanterhavsparken så kan du leie elsykkel fra oss som inkluderer inngangsbillett!

Hellesylt
Fra Hellesylt har vi guidet dagstur over det spektakulære Flofjellet til Oppstryn. Dette er en gammel kjerrevei som knyttet sammen Møre og Romsdal med Sogn og Fjordane. En nydelig tur vi anbefaler på det sterkeste å bli med på!

Valldal
I Valldal kan du bli med å sykle på uoppdagede veier med fantastisk fjordutsikt til UNESCO verdensarvfjorden Tafjorden, og få innsikt i lokal historie og natur.

The Classic Fjord Tour

Seks dager på landeveissykkel

The Classic Fjord Tour tar deg med på en landeveissykkeltur gjennom et vakkert fjordlandskap på Vestlandet. Gjennom hele turen får du oppleve store kontraster, fra å sykle opp den velkjente Trollstigen i Geiranger til å sykle med havbrisen i ansiktet på vakre øyer langt ute i havgapet. Vi overnatter på autentiske fiskerhytter, tradisjonelle luksushoteller og holder energinivået oppe ved å nyte lokal mat laget av ferske råvarer.

Denne turen passer for aktive personer som har sykkelerfaring fra før og som ønsker å teste grensene, eller for den erfarne syklisten som ønsker å begi seg ut på et nytt eventyr og treffe andre sykkelglade mennesker.

Turen kan også gjennomføres på egen hånd, og vi kan booke overnatting, transport og gi deg tilgang til GPX-filer for hver dag.

Utleieportal

Sykkelutleie – vi har elsykler, hybridsykler og landeveissykler.
Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

Gjennom vår utleieportal kan du også leie alt du trenger av utstyr til ditt neste eventyr!

  • Campingutstyr (telt, sovepose, liggeunderlag)
  • Breutstyr
  • Alt til havkajakk
  • Topptur
  • Truger
  • Langrennski
Utleieportal