Landevei og elsykkel

Opplev Sunnmøre og Romsdal fra sykkelsetet

Elsykkel er en fantastisk måte å oppleve by og natur på. Her rekker du over lange distanser på en miljøvennlig måte uten å slite deg ut i oppoverbakkene! Flere faste dagsturer med Ålesund, Hellesylt, Valldal og Åndalsnes som utgangspunkt.

Har du erfaring fra landeveissykling har vi satt sammen et ukeprogram, der vi er innom de råeste strekningene man kan sykle på Vestlandet. Sjekk turene våre lenger ned!

Ønsker du å leie sykkel, tilbyr vi det i Ålesund, Valldal eller Stranda.

Landeveissykling

På landevei gjennom fjordlandskapet

The Classic Fjord Tour tar deg med på en landeveissykkeltur gjennom et vakkert fjordlandskap på Vestlandet. Gjennom hele turen får du oppleve store kontraster, fra å sykle opp den velkjente Trollstigen i Geiranger til å sykle med havbrisen i ansiktet på vakre øyer langt ute i havgapet. Vi overnatter på autentiske fiskerhytter, tradisjonelle luksushoteller og holder energinivået oppe ved å nyte lokal mat laget av ferske råvarer.

Book en privat sykkelguide for et skreddersydd opplegg med landeveissykling eller el-sykkel. Vi setter sammen et opplegg fra én til flere dager. Vi kan også selvguidede sykkelturer der Uteguiden har handplukket de beste sykkelstrekningene og designet 5 unike etapper mellom fjorder og fjell.

Turer på elsykkel

Med eller uten guide

Se vårt utvalg av el-sykkelturer med Ålesund, Valldal, Hellesylt, Molde eller Åndalsnes som utgangspunkt.

Utleieportal

Sykkelutleie – Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

Gjennom vår utleieportal kan du leie alt du trenger av utstyr til ditt neste sykkeleventyr!

  • El-sykler
  • Hybridsykler
  • Landeveissykler
  • Bag til sykkel
  • Campingutstyr (telt, sovepose, liggeunderlag)
  • og alt annet friluftsutstyr
Utleieportal